AĞRI / PATNOS - Çavuş Ortaokulu

Nis

Çanakkale Zaferinin 109.yıldönümünü okulumuzda düzenlenen programla coşku, gurur ve hüzünle kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

Nis

İstiklal Marşımızın 12 Mart 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Milli Marş olarak kabul edilişinin 103. yıl dönümü sebebiyle, okulumuzda İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı yapıldı. Gerçekleştirilen programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat ayı etkinlikleri kapsamında atasözleri ve deyimler panosu hazırladık.

Okulumuz öğrencileri seçtikleri deyim ve atasözlerini boyadılar.

Katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılının 1.döneminin son gününde öğrencilerimize karnelerini verdik. Ayrıca Ağrı Valiliği himayelerinde Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Okulum Beni Bekler Projesi" kapsamında okulumuza tekrar kazandırılan öğrencilerimize okul idarecilerimiz tarafından karneleri verildi.

2.döneme kadar tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" düzenlenmiştir.  Bu kapsamda; okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okulumuzda bulunan tüm öğrencilere "Dünya Afet Riskini Azaltma Günü" kapsamında Afet Farkındalık Eğitimi verildi. Eğitimin ardından siren sesi eşliğinde Deprem Tatbikatı yapıldı.

Şbt

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk' ün yeni nesli emanet ettiği, toplumun her kesimini yetiştiren, cehaletin karşısındaki en büyük güç olan öğretmenlerimizin "Öğretmenler Günü" okulumuzda kutlandı.

Başta Şehit öğretmenlerimiz olmak üzere gelecek nesle rehberlik eden, yarınlarımızı yetiştiren, toplumun aydınlık yüzü öğretmenlerimizin "Öğretmenler Günü" kutlu olsun!

Şbt

Türk ulusunu bağımsızlığa kavuşturan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yılında tüm yurtta olduğu gibi büyük bir özlemle andık.

Saat dokuzu beş geçe saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı 'nın okunması sonrası 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni okul idarecilerinin, öğretmenlerinin ve öğrencilerimizin katılımlarıyla  gerçekleşmiştir. Günün  anlam ve önemi yazısının okunmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'den anılar, şiirler, konuşmalar ve Mustafa Kemal Atatürk 'ün sevdiği türkülerin dinlenmesi ile okul törenimiz sona ermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, İstiklal Savaşı'mızın Başkumandanı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Millî Mücadele'mizin tüm kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi bir kez daha sevgi, saygı ve rahmet ile anıyoruz...

Kas

Cumhuriyet Bayramı programımız okul bando ekibimizin köy içerisinde düzenlemiş olduğu yürüyüş ile başlayıp, öğrencilerimizin şiir ve orotoryo gösterileri ile sona ermiştir. Programımızda bizlere eşlik eden Patnos İlçe Jandarma Komutanlığı ekibine ve Patnos İlçe Sağlık ekibine teşekkür ederiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, Cumhuriyet Bayramınızı tebrik ederiz.

ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN DİKKATİNE;

BİRİNCİ DÖNEM SINAV TARİHLERİ BELİRLENMİŞ OLUP AŞAĞIDA YER ALAN GÖRSELDE PAYLAŞILMIŞTIR.